Mijn hond heeft epileptie.

Afgelopen juni 2017 kregen we de schrik van ons leven toen onze pup (11mnd)op de grond viel schuimbekkend en heftig begon te schudden na ongeveer 1-2 minuten was het over en liep onze hond vreemd rond,liep overal tegen aan en zakte door zijn achter poten,na eerst zelf online gekeken te hebben kwamen we er achter dat we niet alleen waren en na het bezoek aan de dierenarts kwam de diagnose Epilepsie boven waar goed mee te leven valt.Na een periode zonder medicatie werden de aanvallen frequenter en heftiger,soms 12 op een dag!!Toch gestart met medicatie maar toch kregen we het niet onder controle,en dan moet je denken aan 2 dagen van aanvallen om de 2-4 uur en 8 dagen van herstel voor de hond en dan hopen dat hij er volledig van hersteld.De medicatie hebben wel een maar want de nieren krijgen een beste opdonder en kunnen met een paar jaar problemen hiervan krijgen.

We zijn begonnen met CBD erbij te geven,na heel veel lezen hierover de stap genomen en na een goed gesprek met de verkoper begonnen met 2x 1 maal daags een druppel en nu 6 weken verder tot op heden geen aanval.Qua dosering is het even zoeken hoeveel je geeft maar kijk naar je huisdier hoe die er op reageert want een ieder reageert op zijn of haar manier maar wij gaan ermee door.

 

Ingezonden door MJ. Klaver.
Heeft u ook een ervaring met CBD olie en wilt u dat delen?
Stuur uw verhaal naar Info@gg-olie.nl

Geplaatst in Berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *